KARUSELLER FÖR HELA FAMILJEN
Här finner ni karuseller för både stora och små. Förutom karuseller finns även lotterier och spel. Här hittar ni verkligen allt som ska finnas på ett klassiskt nöjesfält.

Förutom att åka dessa häftiga och spännande karuseller kan man skjuta luftgevär, fiska i fiskdamm, skjuta boll med kanon, kasta bollar, spela på chokladhjul, köpa lotter, leka i vårt stora skojiga lekland där det finns klätterställning, gungor, sandlådor rutschbanor och mycket mycket mer. Men bäst av allt – man kan vinna jättefina priser!

Slänggungan går runt runt och det kittlar sådär härligt i magen och passar för barn i alla åldrar. Dengår även lite upp och ner. Det är en mycket omtyckt attraktion som vi varmt rekommenderar.

Twisten är mycket speciell attraktion där det snurrar hej vilt och man får verkligen hålla i hatten.Har ni inte åkt Twisten så ta chansen för ni kommer inte glömma det på väldigt länge.

Fireball går runt runt samtidigt som de far fram och tillbaka i en väldig fart. Ger upphov till otroligt många skratt och skrik av glädje. Denna attraktion ska ni absolut inte missa för den kommer det pratas länge om.

Samba Tower är en mycket bra attraktion för er som vill se lite mer av parken då den går lite högre upp och inte går så fort. Passar både föräldrar och små barn som vill åka en tur tillsammans.

Brake dance går åt alla möjliga håll och det kittlar gott i magen då turen tar fart, saktar ner, snurrar och går rakt om vartannat. En otroligt rolig attraktion där man får kämpa för att håla koll på vart man är.