VATTENLAND / PIRATE ISLAND
På Ölands Djur & Nöjesparks vattenland kan alla ha bubblande skoj! Det finns bassänger för alla smaker, för den som vill åka vattenrutschkana, den som vill busa och springa omkring, den som vill simma och för de mindre som bara vill plaska lite.

För de som vill ta en tur i de olika vattenrutschkanorna finns det sex nedfarter att välja på, raka och snabba, störtlopp eller slalomnedfarter, långa och slingrande, en lite kortare för de mindre och en barnvänlig för de allra minsta. Även här har vi alltså något att erbjuda alla, gammal som ung, vågad som kruka, ja helt enkelt något för alla!

En förtrollande resa tillbaka till piraternas och speciellt Kapten Svarts piratö, Pirate Island.Här kommer ni bland annat att finna en pool på ca 55*55 meter med massor av sprutande vatten och rutschbanor, självklart i pirattema.

Här hittar ni en gigantisk vattenrutschkana som verkligen kittlar i magen så håll i er för snart åker vi. Vattenrutschkanan passar bra till barn i alla åldrar och är en en de mest populära attraktionerna i vattenlandet.

Oj oj, här kan man bli riktigt blöt om man inte passar sig. Här finns både unga och gamla som tävlar i hur länge man kan stå under vattenfallet. Ett underbart vattenfall som lockar till många skratt. Varför inte tävla du med?

För er säkerhet
För att känna sig trygg på vår badanläggning har vi badvärdar, dessa övervakar poolerna och ser till så att alla sköter sig kring poolområdet, de kan även hjälpa till vid mindre skador och andra serviceåtgärder. En vattenvärld fylld med äventyr och spänning för alla – det är vad Ölands Djur & Nöjespark har att erbjuda alla sina besökare.